Uw verblijf, idylisch gelegen in een olijfboomgaard

 

Je verblijft in een authentiek Grieks natuurstenen huis, of in een van de twee houten kabines op het terein. Het huis en de gastenvertrekken liggen in een bergdorpje in een oude olijfgaard en hebben panoramisch uitzicht op de baai.

Iedere cursusweek heeft jaarlijks een eigen programma, zodat het mogelijk is meerdere keren met ons mee opschildervakantie te gaan. De omgeving van Preveza is enorm gevarieerd, en biedt eindeloze mogelijkheden om afwisselend te werken. Bossen, riviertjes, zee en bergen, mooie dorpjes en heel veel ongerepte natuur maken een week in dit gebied tot een hele bijzondere ervaring. Weg van het massatoerisme schilderen, tekenen of etsen,  de baterij opladen en genieten van heerlijk eten. De gastenvertrekken en de ruime buitenruimte geven voldoende privacy, het dorpje verwelkomt ieder jaar gastvrij onze gasten.

de tuin en onnze ontbijt en lunch plek
  • Facebook Social Icon

Galerie Unita, schildervakantie bevind zich in Ano Kotsanopoulon, een klein bergdorpje aan de Westkust van Griekenland in de prefectuur Preveza, en de provincie Epirus. Een prachtige streek met bergen, zee, bossen, meren en rivieren, Epirus heeft het allemaal.

 

contact 

galerieunitagreece@gmail.com

© 2018 by Galerie-Unita